Keresés
Hol vagyok: lpl.hu > Művek > DVD-k

A DVD-khez rendelt évszám a felvételek idejét hivatott jelezni, függetlenül attól, hogy a lemez mikor került a boltokba. Fontosabbnak éreztük, hogy a filmek a Társulat életének mely időszakában kerültek rögzítésre, mint egyéb szempontokat. Sajnos a Társulat tévés munkáinak csak egy része került kiadásra, és talán mondani sem kell, hogy ez nem rajtuk múlott.

Az viszont szerencse, hogy néhány műsorsorozat egyáltalán megjelenhetett az üzletekben annak idején. Ilyenek például az 1998. és 2002. között rögzített új Vastyúk-, és Nooormális???-sorozatok, valamint a Csirkebefőtt című 2003-as szilveszteri műsor. Paradox módon ez utóbbinak kevésbé örült a Társulat, mert megkérdezésük nélkül adta ki egy cég, amely aztán gondoskodott arról, hogy se a borító, se a ráírt ismertető ne illeszkedjen a L'art pour l'art-stílushoz. A közönség szempontját fontosabbnak tartva ezt a kiadványt is szerepeltetjük ezen az oldalon.

Az eddig említett DVD-k televíziós műsorokat tartalmaztak, azonban különleges jelentőséggel bírnak azok a lemezek, amelyeken színházi előadásokat talál az érdeklődő. Ezek a Best uff L'art pour l'art és az Egy férfi, egy nő, meg egy férfi című. A ragyogó felvételek bekukkantást engednek abba sajátos előadói világba, amit a Társulat alakított ki évtizedek során a színpadokon. Azt pedig nagyon reméljük, hogy a Társulat egyéb tévéműsorai is kiadásra kerülnek valamikor.

Tudtad-e, hogy a Best uff-DVD-n miért kellett feliratozni az egyik Boboján-jelenetet?

Powered by Gothic
© 2013 Deepskeye Systems -

L'art pour l'art Produkció - Bognár István - Mobil: 06-20-938-3344 - E-mail: lpl@lpl.hu