Keresés

Itt gyűjtöttük össze a sorozatoktól független, különálló tévéműsorok ismertetőit, melyek többnyire valamilyen másik műsor részeként jelentek meg a képernyőn. A L’art pour l’art először 1989-ben állt kamerák elé. Eredménye a Káprázat című stílusgyakorlat lett, amelynek révén kiderült, hogy az általuk megteremtett abszurd világ tévé-kompatibilis.

A második kísérlet a Jön a medve című 45 perces tévéfilm volt. Ennyi év távlatából ezt a produkciót valóban inkább kísérletezésnek lehet tekinteni. A forgatókönyv elnagyolt, a jelenetek gyakran vontatottak, és hiányzott belőlük a Társulat munkáira általában jellemző feszes dramaturgia. A forgatás tanulságai mégis hasznosak voltak az alkotók számára. Aztán itt található az 1999-es Teveháton a cirkuszban, című 5 perces Besenyő család-show leírása, amelyet a szereplők tevék hátán mondanak el.

A Csirkebefőtt című 2003-ban készített szilveszteri műsor ismertetője is itt olvasható. Ez a műsor három részre szabdalva került képernyőre, erősítve a közte lévő, más műsorok nézettségét, gyengítve a L’art pour l’art-filmre koncentrálni vágyók jókedvét. És végül a 2004-ben bemutatott Jutalomjáték tartalmával is megismerkedhet a Kedves Érdeklődő.

Powered by Gothic
© 2013 Deepskeye Systems -

L'art pour l'art Produkció - Bognár István - Mobil: 06-20-938-3344 - E-mail: lpl@lpl.hu