Keresés

Nooormális??? (2000–2002)

A Vastyúk-12-15. adások és a Nooormális???-sorozat története szorosan összefügg. Két évvel a tagváltozások után a L’art pour l’art Társulat úgy kapott lehetőséget új tévésorozat felvételére, hogy a kereskedelmi TV2 akkori, külföldről érkezett szakembereinek el kellett magyarázniuk, hogy kik is ők valójában, és milyen műfajt képviselnek Magyarországon.

A nehézkes és hosszadalmas megbeszélések eredményeképpen született meg összesen 14 műsor. Ebből 4 db Vastyúk is talál szeget címmel íródott, hogy könnyebben be tudják azonosítani a nézők az ismerős csapatot, 10 adás pedig új főcímmel (Nooormális???), és új koncepcióval indult, amely végre más műsoroktól független, önálló műsoridőt kapott. Itt már nem volt kötelező az epizódokban a Besenyő családot fő műsorszámként kezelni, hanem korlátok nélkül szárnyalhatott az alkotói képzelet.

Ugyanakkor ezek a filmek is nehezen jutottak el a célközönséghez, mert sokan nem tudták az adások képernyőre kerülésének dátumát. Az adások egy részét alig reklámozták, de voltak olyanok is, amelyek teljesen váratlanul kerültek adásba mindenféle reklám nélkül.

Ami viszont nagy öröm volt a közönség számára, hogy a későbbi TV2 hozzájárulásával 2007-ben megjelenhetett DVD-n a két sorozat, összesen 14 epizódja, alapanyagot szolgáltatva a YouTube-feltöltő rajongók sokaságának, és pótlólagos megtekintési lehetőséget mindazon nézők számára, akik az adást régen nem tudták elcsípni a képernyőkön.

Részletek

Powered by Gothic
© 2013 Deepskeye Systems -

L'art pour l'art Produkció - Bognár István - Mobil: 06-20-938-3344 - E-mail: lpl@lpl.hu