Keresés

A brutális katicabogár (2000)

Feltérképezhetetlen örömmel értesítjük a Kedves Viháncolni Vágyó Nagyérdeműt, hogy jön A BRUTÁLIS KATICABOGÁR! Teljes szárnyszélességgel, rémületesen könnyed mosollyal.

A L'ART POUR L'ART TÁRSULAT az utóbbi sikerek nyomán (Winnetou, A három testőr és a jeti) egy ízig-vérig l'art pour l'art-os színdarabot írt sok-sok újdonsággal.

A műsor rengeteg új figurával gyarapítja a már így is nagyon gazdag Társulati repertoárt: a Nagyközönség találkozhat a Besenyő család (Besenyő Pista bácsi, Margit, Anti bácsi, Kanca, Zigóta, Rücsök és Boborján) díszes tagjain és ismerősein kívül - többek között - Naftalin Ernő feltalálóval, aki legújabb ötleteivel kápráztatja el nézőit, a varázslatos Frizuravarjúval, akinek érdemes megfogadni a tanácsait, az agresszív Troli nénivel, akivel viszont nem ajánlatos packázni, Arankával, a cápák rémével, a félelmetes Drakula gróffal és a világ legbüdösebb szagával.

A műsort felejthetetlen vetítések kísérik, nem beszélve a vadonatúj dalokról, amelyekről direkt nem árulunk el semmit, viszont annál büszkébbek vagyunk rájuk. Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt, és Szászi Móni jó szórakozást kíván mindazoknak, akik veszik a bátorságot, és rekeszizmukat nem féltve beülnek az előadásokra! Remélve, hogy mindenkinek katicabogarat tettünk a fülébe, szeretettel: A L'art pour l'art Társulat Közönségröhögtető Felügyelőségének Tájékoztató Bizottsága

Powered by Gothic
© 2013 Deepskeye Systems -

L'art pour l'art Produkció - Bognár István - Mobil: 06-20-938-3344 - E-mail: lpl@lpl.hu