Keresés

Hófehérke és a svéd törpe (2006)

Vajon befagy-e a színpad, mire elkezdődik az előadás? És a Társulat tagjai megtanulnak-e addigra ügyesen korcsolyázni? Mennyi titok, mennyi talány mindjárt az elején! Nyilván egy felejthetetlen jégrevüt láthat majd a Tisztelt Nagyérdemű, amelyben lesznek táncosok, korcsolyázó jegesmedvék, gombszemű fókák, kedvesen totyogó pingvinek, meg minden.

Viszont, ha mégsem fagyna be a színpad - amire azért, valljuk be, van némi esély -, akkor vajon mivel rukkol elő a találékony kvartett a Kedves Közönség szórakoztatására? És - bármelyik esetben - mihez kezd majd egymással Hófehérke, meg a svéd törpe? Beszél-e egyáltalán Hófehérke svédül, vagy a svéd törpe hófehérkéül? Fontos-e, hogy egy zenekarban egyforma magasak legyenek a zenészek?

Leleplezhető-e valaki a grafológia és a hazugságvizsgáló segítségével? Felfedezik-e Boborján csontvázát még életében? Miért akarják a síelők elfoglalni a Földet? Mi az a takonyágyú? És mit szól mindehhez a Besenyő család? Ugye, mennyi kérdés? (Például, ez is.) Mindezekre választ talál, aki megnézi az idén 20 éves L'art pour l'art Társulat 10. színházi estjét. (Kivéve arra a kérdésre, hogy "Ugye, mennyi kérdés?".) Hasznos információkban gazdag szórakozást kíván: a L'art pour l'art Társulat Kérdezésügyi Főhatósága

Powered by Gothic
© 2013 Deepskeye Systems -

L'art pour l'art Produkció - Bognár István - Mobil: 06-20-938-3344 - E-mail: lpl@lpl.hu